Husmanskost

Dillkött

Dillkött

Dillkött är en svensk husmansklassiker som nästan…

Rårakor

Rårakor

Rårakor görs enbart av riven potatis och förväxlas ofta med raggmunkar, de senare görs av riven potatis blandad med pannkaksmet. Servera…

Dillstuvad potatis och isterband

Dillstuvad potatis och isterband

Dillstuvad potatis är enkelt och lätt att göra, ännu enklare om du redan har färdigkokad potatis över sedan tidigare. Då…

Höstgryta med äpple och kantarell

Höstgryta med äpple och kantarell

I det här receptet får du ta mängderna med en liten nypa salt, det finns gott om utrymme för experiment…

Isterbandspytt

Isterbandspytt

Isterband ska, enligt mig, vara syrliga men jag vet att därom tvistar de lärde. Dessutom är det faktiskt så att…

Vinter

Nässelsoppa

Nässelsoppa

Späda nässlor går att använda på samma sätt som spenat, tänk bara på att skölja…

Rabarberglass

Rabarberglass

Rabarberna med sina stora gröna blad är en prydnad för varje trädgård. Lyckligtvis trivs plantorna…

Rulla till toppen